Merve Nur SOYKAN Doktora Yeterlilik Sınavını başarıyla tamamlamıştır.
26.12.2022
Öne çıkan görsel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Kök Hücre Anabilim Dalında Doktora öğrencimiz Merve Nur Soykan, Doktora Programı kapsamında “Doktora Yeterlilik Sınavı”na girdi.

Kök Hücre Anabilim Dalı başkanı Doç. Dr. Ayla EKER SARIBOYACI'nın danışmanlığında gerçekleşen doktora yeterlilik jürisinde İstanbul Medeniyyet Üniversitesi,Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Ünal USLU, Eskişehir  Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Varol ŞAHİNTÜRK, Anadolu Üniversitesi-Açıköğretim Fakültesi Tıbbi Hizmetler ve Teknikler anabilim dalından Prof. Dr. Ayşe Tansu KOPARAL, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden Doç. Dr. Eray ATALAY jüri üyeleri olarak yer aldı. 26 aralık 2022'de tarihinde öncelikle yazılı sınava giren Merve Nur SOYKAN aynı gün öğleden sonra sözlü sınava girerek doktora yeterliliği başarıyla geçti.