Ortopedik Cerrahide Tıbbi Cihaz Tasarımı ve Multidisipliner Klinik Araştırmalar Sempozyumu
14.01.2020

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıp Fakültesi Hücresel Tedavi ve Kök Hücre Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESTEM) ile Kök Hücre ve Ortopedi ve Travmataloji Anabilim Dalları  tarafından 23 Ocak 2020 tarihinde, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Başhekimlik Toplantı Salonunda, “How to do ultidisciplinary clinical research? Insights from medical device design in orthopedic surgery” adıyla bir Sempozyum düzenlenecektir.

Dr. Seyed Ali Mousavi Shaegh'in (Harvard-MIT Division of Health Science and Technologies, Harvard Medical School, Medical Sciences of Mashhad University) katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan ortopedik cerrahide tıbbi cihaz tasarımı hakkındaki “Harvard Medical School ve Mashhad University” deneyimleri ışığında; multidisipliner klinik araştırma planlamasının paylaşılması amaçlanmaktadır.

Sizleri, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Tıp Fakültesi Hücresel Tedavi ve Kök Hücre Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESTEM) ile Kök Hücre ve  Ortopedi ve Travmataloji Anabilim Dalları tarafından düzenlenen bu sempozyuma bekliyoruz.

Sempozyum Düzenleme Kurulu:

Prof. Dr. Nusret Köse, Ortopedi ve Travmatoloji AD