TÜBİTAK Mükemmeliyet Merkezi Destekleme Programı (Faz II) Projeleri
12.05.2020

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hücresel Tedavi ve Kök Hücre Üretim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESTEM), Ankara Üniversitesi Kök Hücre Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Diş Hekimliği Fakültesi, Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve İntergen Genetik Hastalıklar Tanı Araştırma ve Uygulama Ltd. Şti tarafından sadece araştırma üniversitelerinin başvurabildiği TÜBİTAK Mükemmeliyet Merkezi Destekleme Programı (1004 Programı) kapsamında açılan “Yüksek Teknoloji Platformları Çağrısı” başlıklı çağrıya sunulan “Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları ve Uygulamaları” başlıklı araştırma projemizin I.Faz panel değerlendirmesi sonucunda, II.Faza geçişi ve desteklenmesi uygun bulunmuştur. Bütçesi 6 milyon TL olan projenin, II.Faz aşaması Temmuz 2020'de tamamlanacak ve projeye Eylül 2020 tarihi itibariyle başlanacaktır.