ESOGÜ ESTEM Kök Hücre AD Bursiyer Araştırmacı İlanı
6.01.2021
TÜBİTAK 1004 Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı, "Yüksek Teknoloji Platformları Çağrısı" kapsamında "Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları ve Uygulamaları" başlıklı ve Ankara Üniversitesi’nin Araştırma Programı Yöneticisi; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Hücresel Tedavi ve Kök Hücre Üretim, Uygulama ve Araştırma Merkezi ESTEM ve Kök Hücre AD’nın ise Araştırma Programı Yürütücüsü olduğu 2 projede 48 ay boyunca TAM ZAMANLI olarak çalışacak Yüksek Lisans, Doktora ve Uzmanlık öğrencisi ve Doktora sonrası (post-doc) bursiyer araştırmacılar aranmaktadır.

Proje konuları ile ilgili olarak primer ve sekonder hücre kültürü, flow sitometri, Real Time PCR, ELISA, sitokin analizleri, Faz 2 kinik çalışma, GMP, biyoyazıcı, biyosensör ve MEMS/Mikro-Nano fabrikasyon ve temiz oda koşullarında üretim gibi analizler gerçekleştirilecektir. Bursiyer araştırmacı olarak başvuracak adayların; bu analizlerin birkaçında deneyimli olmaları tercih sebebi olacaktır.

Adayların başvuruları, ESOGÜ-ESTEM ve Kök Hücre AD tarafından ön değerlendirmeye alınacaktır. Ayrıca adaylar gerekirse belirtilen uzmanlık alanları ile ilgili olarak mülakata alınabilecektir.

Bursiyer araştırmacı olarak başvuracak Yüksek Lisans ya da Doktora öğrencileri için ESOGÜ, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Kök Hücre Anabilim Dalı, Yüksek Lisans ve Doktora programlarına başvuru şartı ya da öğrenci olarak bulundukları Anabilim Dalının projede tam zamanlı görev almak konusunda ve ders ya da tez aşaması dönemlerine eş zamanlı olarak programlarını yürütebilmeleri onayının alınması bulunmaktadır.

ESOGÜ, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Kök Hücre AD, Doktora ve Yüksek Lisans Programlarına başvurular, 25-29 Ocak 2021 tarihleri arasındadır. Başvuru yapacak adaylar, https://sbe.ogu.edu.tr/Duyuru/Index adresinden enstitüyle iletişime geçebilirler.
Bursiyer araştırmacı olarak başvuracak olan Doktora sonrası araştırmacıların ise özgeçmiş ve iki referans ismini içeren başvuru taleplerini, gunesibel@gmail.com adresine iletmeleri gerekmektedir.
ESTEM Whatsapp İletişim:
Tel (1): 0 546 971 85 80