TÜBİTAK Star Bursiyerliği hk.
30.01.2023

1-15 Şubat tarihleri arasında başvuruya açılacak Lisans öğrencilerinin başvurabileceği Stajyer Araştırmacı (STAR) Tubitak Bursiyerliğine Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hücresel Tedavi ve Kök Hücre Üretim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESTEM) bünyesinde yönetilmekte olan ''Periferik Kandan Osteoartrit Tanı ve Tedavi Biyobelirteçlerinin Araştırılması'' konulu projeye Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoloji ve Tıp Fakültesinden başvurular kabul edilecek.

Eğer siz de ESTEM ve BioStemCore ailesinin bir parçası olmak isterseniz 1 - 15 Şubat tarihleri arasında ebideb.tubitak.gov.tr adresi üzerinden başvurunuzu niyet mektubunuzu yükleyip, gerçekleştirebilirsiniz. STAR Bursiyerliği hakkında daha detaylı bilgi için star.tubitak.gov.tr adresini inceleyebilirsiniz.

Başvuru koşullarını www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans/burs-programlari/icerik-2247-c-stajyer-arastirmaci-burs-programi-star adresini inceleyebilirsiniz.

İletişim:
Proje Yürütücüsü: