TR | EN
TÜBİTAK 1004 Programı Yüksek Teknoloji Platformları Deneyim Paylaşım ve Tanıtım Töreni
11.05.2023
Öne çıkan görsel

TEKNOFEST 2023 Etkinliği

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK’ın ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL'ın ev sahipliğinde Teknofest-İstanbul etkinliği kapsamında 30 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirildi. ESOGÜ Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan DEMİRAL’ın da yer aldığı toplantıya ülkemizde ilk kez TÜBİTAK 1004 Projesi almaya hak kazanan ilk üniversite merkezi olarak ESOGÜ-ESTEM Yönetimi ve proje ekibi, proje sürecindeki deneyimlerini aktarmak üzere davet edildi. Aynı zamanda yeni TÜBİTAK 1004 Projesi almaya hak kazanan proje yüklenicileri ve Üniversite Rektörlerinin imza töreni gerçekleştirildi.

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL, ESOGÜ Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan DEMİRAL, Doç. Dr. Hüseyin AVCI, Dr. Burcugül ALTUĞ ve Merve Nur SOYKAN