TR | EN
Tıp Fakültesi Dekanımız ve Dekan Yardımcımızın ESTEM Ziyareti
5.01.2023
Öne çıkan görsel

28.12.2022 tarihinde Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sayın Atilla Özcan ÖZDEMİR ve Tıp Fakültesi Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Engin ÖZAKIN, Hücresel Tedavi ve Kök Hücre Üretim, Uygulama ve Araştırma Merkezi, ESTEM’i ziyaret etmiştir. Aynı zamanda yenilenen Mikro Elektro-Mekanik Sistem (MEMS) ve Doku Mühendisliği Araştırma Birimi Laboratuvarlarını incelemiştir.
ESTEM Merkez Müdürü Doç. Dr. Ayla EKER SARIBOYACI, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Onur UYSAL, Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Hüseyin AVCI, Doç. Dr. Eray ATALAY, Dr. Öğr. Üyesi Sibel GÜNEŞ BAĞIŞ ve Öğr. Gör. Dr. Tuğba SEMERCİ SEVİMLİ laboratuvarlarda yürütülen güncel çalışmalar hakkında bilgi vermiştir. Sayın Tıp Fakültesi Dekanımız ve Dekan Yardımcımıza destek ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kök Hücre Kültürü-1 ve 2

İmmunohistokimya ve Doku Mühendisliği Laboratuvarı