Öğrencimiz Gündüz'ü depremde kaybettik.
14.02.2023
Öne çıkan görsel

06.02.23 tarihinde 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçe merkezli meydana gelen ve 10 ilde çok sayıda can kaybı yaşatan 7,7 büyüklüğündeki depremde 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde Kök Hücre Anabilim Dalı'nda Azerbaycanlı öğrencimiz olmuş Gündüz NEZERZADE'nin eğitim aldığı Malatya ilinde göçük altında kaldığı ve kayıp olduğu acı haberini almıştık. Bizleri derinden yaralayan bu haberi aldığımız ilk günden, başta Anabilim Dalı başkanımız Ayla Eker SARIBOYACI olmakla, değerli hocalarımız ve arkadaşları büyük umut ve üzüntüyle arama-kurtarma çalışmalarına yardım etsede, ne yazık ki 8 gün sonra Gündüz'ün acı haberini almış olmanın üzüntüsünü yaşamaktayız. Terbiyesi, disiplini ve kendine özgü üslubuyla bizim için her zaman çok kıymetli olan ve zamansız kaybettiğimiz öğrencimize Allah'tan rahmet, tarifsiz acılı annesi Vefa hanım'a acil şifalar, kederli ailesine ve yakınlarına bütün ekibimiz adından başsağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin.